В началото бе...Предполага се, че тук е мястото и сега е времето да кажа няколко думи за този блог, така че ето какво:

Това парченце от киберпространството, което обозначих като „мое“ беше предвидено да бъде инфо блог за книгатаРая отвъд голямата вода. В него трябваше да има откъси от книгата, ревюта, мнения на читатели, или къде какъв отзвук е имало за нея. Информация и покани за представяния на книгата пред читателска аудитория – къде, кога, как, какво и т.н. 
Така започна. 
Всичката тази информация за книгата е тук. После обаче се влюбих в блога и почнах да му посвещавам повече време и енергия, с това че почнах да публикувам в него всякакви други неща. Стана ми нещо като безмълвен приятел, който винаги е на разположение да му кажа каквото имам да казвам…

Може би трябваше за другите неща да обособя друг блог, но тъй като някак по-естествено ми идва да събирам, отколкото да разделям, този блог стана… личен блог. А личният блог представлява дневник и нощник  за нещата, които вълнуват конкретната личност, нали така?

Е, ами ето това е този блог. :)

И сега… пиша си така разни неща и си ги публикувам тук. Не мога да му дам тематичен етикет – това е блог за… еди какво си, защото това ще ме ограничи да пиша в него само еди какво си. Но ако все пак трябва да кажа за какво е – ще кажа, че е най-вече за мои лични  бележки, вълнения, мнения, разсъждения, вдъхновения, откровения, впечатления, произведения, изтрещения и т.н.

Всъщност блоговете за мен са точно бележници за отразяване на нещата, които ти се случват, така както те идват. Преди време активно пишех във форумите на абв-то (вече ги закриха) под псевдоним plovdivchanka. Там публикувах мои писаници – разни теми, коментари по теми и т.н. После изгубих интерес към тази, нека да я наречем медия, и доста време флиртувах с идеята да си направя блог…


Ииии...

ето, направих си. :)
Пожелавам ти приятни минути на страниците му и не забравяй - "Твоята най-важна задача на този свят е да си щастлив и да се радваш."

:)


М.

Share
Tweet
Pin
Share
CopyRights - Durga - Мария Сталева © 2017 - 2019 . Предоставено от Blogger.